Sjöhästen igen.

sjohast-to-be-minskadDet har gått troll i den här sjöhästen. Jag köpte steam-a-seam av Tamara på kursen. Sjöhästen skulle jag rita själv men jag läste inte hennes instruktioner och hastade på sååååå jag strök på steam a seam innan min design var klar. Men det var bara att fortsätta. Och den blev riktigt bra man får bara se till att den inte blir för tjock. Tygvalet är också en historia för sig för färgvalen är inte det jag är bäst på så nu provar jag och ändrar så vi får se om,  när jag blir klar.

This Seahorse is a challenge for me. I forgot in what order every step was supposed to be done….but it sorted itself out and when,if I finish it it will turn out rather well I think.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes