Optisk synvilla …in progress…

optisk-synvilla-minskad-igen

optisk-synvilla-2-minskad-igen

Så tog jag tag i den ofärdiga optiska synvillan jag kom hem med från NQT. Jag sydde lite igår men helt färdig blev den ju inte men nu ser man synvillan. Jag har svårt att se den när jag lägger bitarna framför mig men när jag fotograferade dem så såg jag. Vilken upplevelse. Jag är också förvånad över färgvalet som jag tyckte var så fel…det blev ju bra.

So I have  sewn some more on the Optical Illusion I came home with from the NQT meeting in Gothenburg. I did not finish it but now I can see the illusion. I don´t see the illusion when I am holding the fabric but when I photographed it ther it was.  So now I have to make the last part to finnish it.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes