Optisk synvilla…in progress 2…

optisk-synvilla-ihp-minskad-igenoptisk-synvilla-ihop-2-minskad-igenNu har den optiska synvillan kommit lite längre och man kan leka med det optiska.

Now the optical illusion has come a bit further and I can play around with the optical.

2 Comments

  • By Emma, 24 augusti 2009 @ 17:31

    Det är så fräckt med optiska bilder. Jag är själv ute på nättet för att hitta insperation för att sy ett eget optiskt täcke. Jag missade kursen i Göteborg i våras, var den bra? Har du några tips?

  • By Inger, 24 augusti 2009 @ 18:11

    Ja jag tyckte kursen i Göteborg var rolig men det var nog mest för att jag ville ha just den. Tamara som höll i kursen var också anledning till att jag tyckte den var bra för hon hade gjort en så otroligt bra instruktion. Synvillan som du ser på bilden är ju faktiskt inte klar än men det blev sommar och vädret är fint än så…men jag kommer att lägga ut den färdiga när den är det.
    Det finns många amerikanska böcker där du kan hitta fina illusioner. Jag såg en optik historia på sysidan.se för en tid sedan som jag blev såååå sugen på. Jag tror den varianten heter Hollow Cube Quilt Block och att den var hittad på youtube. Lycka till.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes