Rabarberblad i betong.

betong-rabarberblad-3-minskadSommaren har varit mycket bra för växtligheten och särskilt för rabarbern så material för att gjuta rabarberblad har det funnits gott om. Både stora och fina. Detta blad är nygjutet så nytt att du fortfarande kan se det riktiga bladet. Vad jag gjort i år är att jag har armerat det med en tunn väv för att få det lite mera stryktåligt.

The summer has been very good for the garden and especially for the rhubarb so I have plenty of material for my making of rhubarbleaf in concrete. The leafs are boath big and nice. This leaf is newly made and has still the rhubarb leaf left. It will soon dry and fall off. This time I have made the leaf in reinforce concrete to make them stronger.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes