Grytlapp, Paviljong och stadsbild.

grytlappar-badhus-stadsprspekktiv-minskadPaviljongen är ett hus som blev över men stadsbilden var ett försök till en stadsbild som inte blev något mer än en grytlapp.

The pavilion is a house that was left overand became a pot holder but the city was a try for a city but was not turned into something and ened up as a pot holder too.

5 Comments

 • By Elsie-Mari Svensson, 10 oktober 2009 @ 20:44

  Hej
  Dina grytlappar är jättefina, men jag skulle vilja köpa mönster och garn till den limegröna påfågelsjalen som jag hittade på Din hemsida. Såg att du varit på symässan i Borås, men vet inte hur kan komma i kontakt med Dig på annat sätt än det här. Har Du inte till försäljning hoppas jag Du kan tipsa mig var jag kan få tag på.

 • By Inger, 10 oktober 2009 @ 21:00

  Det går jättebra att köpa garn men inte till den lime gröna ullschalen för jag har bara det som är uppstickat. Men egentligen måste vi definiera vilken schal du sett så att jag kan tala om för dig vad det är för garn, Så om du säger vilket datum schalen är publicerad så tittar jag på det och återkommer till dig. Kan det funka så. Mvh Inger

 • By Elsie-Mari Svensson, 11 oktober 2009 @ 16:32

  Hej
  Den var publicerad 30 mars 2009.
  Hälsningar
  Elsie-Mari

 • By Inger, 11 oktober 2009 @ 22:18

  Hej igen, jag har nu kollat mitt lager och ringt mina leverantörer och den limegröna färgen kommer inte igen. Tyvärr får man väl säga.för jag tycker också att den är fin. Garnet heter ”angorett” och jag har köpt det ifrån Lienes design
  http://www.lienesdesign.se
  Mönstret är mitt. Så återkom gärna om jag kan hjälpa dig mera. Mvh Inger

 • By Elsie-Mari Svensson, 12 oktober 2009 @ 8:06

  Hej igen. Då önskar jag köpa mönstret. Får försöka få tag på ett limegrönt garn någonstans. Skall nämligen sticka sjalen som present till en som fyller jämna år och hon tyckte väldigt mycket om både färg och mönster.
  Vad kostar det och hur skall jag betala.
  Tack på förhand
  Elsie-Mari

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes