Handledsvärmare i skuggstickning.

handledsvarmare-ull-skuggsticknign-minskadhandledsvarmare-ull-skuggstickning-detalj-minskadJag var på Symässan i helgen och lärde mig ett sätt att sticka skuggstickning. Jag lärde mig skuggstickning på en workshop som hölls av Vi kan Garns, Viveka Skantz. Vi kan garn.se  Jätteroligt var det och Viveka var tydlig och klar och visste vad hon gjorde så jag tror jag lärde mig så mycket att jag kan gå vidare. Jag gjorde mina handledsvärmare med olika färg i ändarna så att man kan växla beroende på vad man har på sig.

I went to a sewingfair last weekend and learnt how to knit Shadow knitting. I went on a workshop held by Vivea Skantz from Vi Kan Garn.Se. It was such fun and Viveka was really good at showing what to do and how, in order to get a good result. I love the technic already.

2 Comments

  • By Tytti, 18 oktober 2009 @ 21:57

    Snyggt, enkelt mönster till utseende. Skulle nog vilja sticka ett par såna.

  • By Inger, 18 oktober 2009 @ 22:37

    Jo det är ett enkelt mönster. Men ett mönster man kan leka med och utveckla, så det är en kul teknik.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes