Handledsvärmare i silke.

handledsvarmare-lov-bourette-silke-minskadhandledsvarmare-lov-bourette-silke-detalj-minskadHandledsvärmare igen. Den här gången i bourett silke. Ett garn som ser ut som ett enklare bomullsgarn men isjälva verket är det silke. Jag har inte kommit på något att sticka med bourettegarnet som blivit fint så nu har jag gjort dessa handledsvärmare. Jag stickade dem på stickor 2.5 och jag tycker resultatet blev bra. Fortfarande ser det ju ut som ett enkelt bomullsgarn men jag visade det för en väninna och hon såg direkt att det var silke. Så handledsvärmare får det bli av bourette silket. Det är ju mjukt och snällt mot handleden.

Wristwarmer again. This time in a silk that looks more like a simple cotton. I have knitted with it before but I have not liked the result so now I tried to make wristwarmers on needles 2.5 and I think they are good. Still they look like a simple cotton material but some people will see it is silk because if one look at it closely it has got s tiny shine. I like the result it is soft and gentle to once wrists.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes