Påfågelschal igen.

pafagelschal-i-merino-och-silke-pagar-minskadpafagelschal-i-merino-och-silke-to-be-minskadHär är en Pågågelschal som jag har stickat på länge… Har jag något annat att sticka så väljer jag det för det här garnet är inte roligt att sticka i. Det är otroligt vacker på härva och naturligtvis föll jag men det är inte roligt. Jag vet inte riktigt varför. Garnet halkar på stickorna det är så för mycket, elastiskt och jag har svårt att se vad jag gör..Det syns kanske överst på undre bilden. Jag har börjat sticka mönstret … men det syns knappt men mönstret gör det lite roligare.

This i project I have been kniting on for so long and if I have something else I can knit I will do that. The wool on the skein look fantastic but it is not as fantastic to knit with. I do not like it but I have start with the border now so hopfully I will finish it.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes