1sta advent

1sta-advent-31sta advent, alltid lika förhoppningsfullt. Ljuset har jag stöpt själv. Advent betyder  ankomst, nu nalkas julen. Advent för mig och min familj är den tid då vi förbereder julen. Vi sätter upp adventssjtärnor m.m. I min värld börjar julförberedelserna på första advent. Något år har vi stöpt ljus något tidigare eftersom det i princip tar tre dagar.

The first of advent always  full of hope. The candlestick I made myself of course. Advent means  christmas is arriving. I like that feeling a lot because to me it is the beginning of  preparing for chistmas. Sometimes I have made the candlesticks earlier beccause they take three days to make from start to finish.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes