Tygkassar.

Vardagen är tillbaka mer eller mindre. Härligt. Jag har ju rensat en del under helgdagarna mellan besöken av olika slag. Igår behövde jag sy. Jag hittade plötsligt min sons gamla gabardingardiner och nederdelen på min dotters blå armyjeans…de blev till tygkassar snabbt som ögat. Jag använde overlocken…Det var inte fråga om skönsömnad…jag ville bara sy.

The ordinary weekdays are here again almost. Great. I have during x-mas cleand out a lot of stuff in between visitors. Yeterday I needed to sew. I found my sons old curtains and my daughters lover parts of her navy jeans and turned them into bags…fast. I used my ovelock machine…so I did not make them to beauty…I just wanted to sew.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes