Väska på skrådden (lappteknik).

En väska eller kasse till. Denna är sydd av fyra längre bitar och ihopsydda först i botten och därefter som en kasse. Jag har sytt i två fickor.

5 Comments

 • By Bitte, 10 december 2010 @ 8:02

  Hej, Inger vilken trevlig väska du sytt, jag undrar vart kan ja hitta mönstret ditt den modellen?
  Hälsningar en som också syr

 • By Inger, 15 december 2010 @ 16:20

  Hej Bitte, vad kul att du tycker väskan är kul. Jag minns inte vad jag blev inspirerad av men gör ett försök. Den är så lätt att göra.
  klipp till fyra rektanglar. Lägg ut dem på ett bord och för ihop rektanglarnas ändar, så att varje rektangels högra hörn möts. Sy ihop. Vik sedan upp rktanglarna och sy ihop sidorna. Jag tror om du gör detta i papper eller nåt gammal tyg bör det fungera. Jag gjorde ett foder med fickor också jag tycker det är trevlit och jag förstärkte området där jag placerade handtagen men det ser du på bilden. Jag hoppas detta hjälper dig…om inte hör av dig igen. Inger

 • By Inger, 15 december 2010 @ 16:23

  Hej Bitte, vad kul att du tycker väskan är kul. Jag minns inte vad jag blev inspirerad av men gör ett försök. Den är så lätt att göra.
  klipp till fyra rektanglar. Lägg ut dem på ett bord och för ihop rektanglarnas ändar, så att varje rektangels högra hörn möts. Sy ihop. Vik sedan upp rektanglarna och sy ihop sidorna. Jag tror att om du gör detta i papper eller nåt gammal tyg bör det fungera. Jag gjorde ett foder med fickor också jag tycker det är trevlit och jag förstärkte området där jag placerade handtagen men det ser du på bilden. Jag hoppas detta hjälper dig…om inte hör av dig igen. Inger

 • By acholmgvist@gmail .com, 27 november 2015 @ 12:29

  Hej!! Vilken supertrevlig väska du gjort!!
  Jag har försökt APA efter klippt rektanglar i papper och försökt. Men jag får inte dom där snibbarna upptill. Tacksam för hjälp En Lapplisa i Malmö. MVH Ann-Christine

 • By Inger, 04 december 2015 @ 16:46

  Hej Ann-Christine, kul att du tycker att väskan är kul . Jag vill jättegärna hjälpa dig göra en för den är lätt att göra men jag gjorde den för länge sen och kommer inte riktigt ihåg hur. men man använder bara remsor så långt kommer jag ihåg. jag får lov att återkomma till dig när jag tänkt efter.
  Inger

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes