Japansk flätning.

Jag var på Älvsjömässan och symässan i helgen och lärde mig Japansk flätning. Jättekul. När jag skulle vara med i en workshop fanns inget riktigt material kvar så jag flätade med vanliga remsor istället för vikta men det gick ju bra att fläta i alla fall. Man lärde bara ut den första flättekninken så jag köpte häftet och gick hem och flätade in den röda färgen  för som några av er vet gillar jag 3D. Jag hade sååå roligt när jag gjordet den här, nu måste jag bara göra något med riktiga remsor.

I went to The sewing festival in Älvsjö last weekend and I learnt how to do Japanese plaiting. Such fun. There were no material left so I had to use plain strips of fabrics instead of bias but it was ok to plait with them. I bought an instruction and went home to continue…I made the red bit at home. I just love 3D.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes