Två Påsktanter.

En liten sak för påsken. Jag har haft en jultavla varje jul iköket men aldrig någon för påsk. Jag har aldrig hittat något jag gillat tills jag kom till Symässan i Älvsjö. Jag hittade dessa påsktanter som jag bara älskar och för att få dem var jag tvungen att köpa ett kit, med tyg och gran och allt för en påskduk. Påskduk som jag aldrig skulle komma på tanken att använda. Men jag köpte kitet och här är två av tanterna. De är ritade av Elin Westerholm blev jag upplyst om i kitet.

Min lilla tavla är inte riktigt avlutad än men jag ville så gärna visa den för jag var inte säker på att det skulle fungera med applikation och maskinbroderi…men jag är nöjd.

Det hudfärgade tyget funderade jag på ett tag men så hittade jag ett vitt tyg som jag lade i starkt te över natten och det blev ok.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes