Dominostickning,orangehöst.

Nu är jag helt inne på Dominostickning märker jag. Den här har jag hållit på att sticka på ett tag men då i form av en filt i ”Feather and fan” teknik nu har jag repat upp det och gjort den till dominostickning. Den här har 51m och jag stickar med stickor nr.4. Någon avvikande färg har jag inte för jag kunde inte komma på någon. Jag tycker att färgerna påminner om när lönnen har fått de mest färgsprakande löven och vilken färg kan man addera till det…?

3 Comments

 • By gunvor skogberg, 27 april 2010 @ 7:24

  Vad häftigt ! Så kan man använda
  finsk ull. Detta färgspel kallas ”Ruska” i Finland.(när löven blir gula o röda)

 • By Inger, 27 april 2010 @ 10:01

  Visst blir det ba min Ruska. Om du villse den som tor och hela färgspelet får du gå in i dag för du var för tidig. Den stora kom ut klockan nio idag. Titta och bedåras av ditt garn.
  Inger

 • By Inger, 27 april 2010 @ 10:04

  Visst blev den bra min Ruska. Det förra svaret blev så konstigt såg jag när jag sänt det så här kommer ett nytt försök. Min stora Ruska Höstglöd visar jag idag efter kl 9.00 så du var för tidig. Om du tittar igen kommer du att se hur väldigt fin ullen blir i dominotekniken.
  Inger

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes