Dekoration av keramik, stiliserad ros.

När jag var på semester passerade jag en shop med namnet ”paint a pot” där man kunde måla sin egen mugg eller tallrik m.m. Jag trodde väl att det mest var för barn men så gick jag in … och blev så sugen. Jag har gjort en massa keramikföremål i mitt liv men jag har alltid valt bort dekorationen för det blev aldrig som jag ville… därför vardetta roligt. Ett mycket enkelt stiliserat sätt att måla en ros…och det var jätteroligt.

1 kommentar

  • By Anna Enskog, 23 maj 2010 @ 10:59

    Hej Inger,
    Vilken fin tallrik du har gjort. Vet du om att du kan måla kermaik på det här roliga sättet i Sverige nu också. Jag driver Pick-n-Paint i Göteborg och känner också till The Creativity House i Stockholm. Mvh Anna

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes