Smörgåstårtor i form av bakelser.

Nu är jag ganska långt ifrån ämnet handarbete men kanske ändå inte detta måste väl vara ett handarbete trots att det är ätbart. Vi har firat födelsedagar i familjen tvillingar plus farmor och vi ville ha smörgåstårta. Den här versionen gav en större valmöjlighet vad gäller fyllningarna och det blev succe. Varje bakelse står på en bit smörgåspapper där det står vilken fyllning den har, så det blev mycket läsande och väljande. Nu gör jag ett uppehåll och återkommer den 1 november.

2 Comments

  • By Edda, 04 oktober 2010 @ 17:58

    Hej Inger,

    Vilken prestation hittills under året, Inger. Gratulera! Nu önskar jag ett trevligt uppehåll.
    Edda

  • By Inger, 19 oktober 2010 @ 20:06

    Tack så mycket. Jag har varit i Kina och hälsat på sonen och Kina var en upplevelse milt sagt, men stickning hade jag med mig en candellight schal blev klar där och kommer att visas senare.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes