Stickad krage/halsduk.

Den stickade rundhalsduken jag började med blev en storkrage och/eller litne poncho beroende på hur man knäpper ihop den. Man kan knäppa ihop den i en cirkel och få en hasduk eller krage men man kan också knäppa ihop kortsidan mot slutet av långsidan och få en poncho. Lite fiffigt tycker jag.

Rundstickor 9,* 1 omsl 2 tills*

2 Comments

  • By Anna, 09 oktober 2015 @ 17:21

    Fin halsduk/poncho! Minns du på ett ungefär hur många maskor du la upp? Är sugen på att göra en liknande!
    Anna

  • By Inger, 10 oktober 2015 @ 21:27

    Hej Anna det var så länge sedan jag gjorde den så jag minns faktiskt inte men det är ju inte så knepigt lägg upp så många maskor som du vill ha den lång och sen stickar du ju bara så hög du vill ha den. Lycka till. Inger

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes