Hjärtan med text.

Jag var på symässan i Älvsjö i helgen som besökare. Som vanligt var det inspirerande och…jag var på en work shop där man fick stansa bokstäver, jättekul. Det blir ju inte så vackert när man sitter sådär inklämd men vad gör det , det är jätteroligt.Pagoni.se heter firman som lät oss leka för en ringa kostnad och för den kostnaden fick vi två tags att leka med och som synes valde jag hjärtan. Eftersom jag gjorde fel köpte jag till ett hjärta. Jag lovade visa en omstickad silkehalsduk idag…men den kommer på onsdag.

2 Comments

  • By julia, 24 februari 2011 @ 16:29

    jag tycker dom blev riktigt fina, speciellt den oversta

  • By Inger, 03 mars 2011 @ 16:31

    Tack fialotta jag gjorde dem till dig. Vill du jag ska skicka dem. Kram Ma

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes