Dominostickning.

Eftersom nästan hela sommaren gått och jag inte stickat nästan nåt p.g.a. att jag inte kunnat sitta så känns det ljuvligt att åter sticka. Just nu vill jag bara sticka sticka sticka….Jag började min Domino stickning för någon dag sedan och så kommer min väninna från London och frågar om jag kan lära henne något hon sett på min blogg…och det var Dominostickning så… hon har fått låna min Dominostickningsbok av Vivian Höxbro, som jag inte lånar ut till någon! (Nu har min blogg blivit uppdaterad och texten hamnar inte där jag vill men den kommer med i alla fall.) Denna gång planerar jag min stickning lite mer än vad jag brukar. Jag vet nu efter att ha stickat sju rutor att ett nystan räcker till sju rutor, så jag tog fram ett rutigt papper och ritade ut mitt täcke för jag vet att jag har åtta nystan (8×7), och så började stickningen.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes