Montering av/och färdig blomsterkrans med röda blommor.

Den undre bilden visar hur blommorna är fastsydda innan kransen sluts till en ring. Därefter syr jag ihop kransen till en ring. Slutligen viker jag ihop stommen så stygnen döljs och kransen är klar. Jag har fått frågan -vad ska man ha den till? Min idé är att man skall sätta den på den som fyller år eller har namnsdag eller någon som har en bemärkelsedag. Någon tänkte ha en krans på sin baby på dop dagen vilket jag tycker är en alldeles ljuvlig ide. Någon jag pratat med skall göra en krans och sticka insekter att sätta på för hennes dotter skall doktorera i något biologiskt ämne vad det nu var. Så det finn ju många många förslag till att förgylla Dagen.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes