Fyra kransar to be…

Ännu fler blomsterkransar på gång. Eftersom de har börjat bli uppskattade så gör jag nu ännu fler och lite ollika variationer. Längst till vänster är en beställning av en krans med bara lila blommor. Kransen bredvid är bara rosa blommor och gröna blad, som en prinsesstårta! Rosa och grönt tillsammans blev sååå fint. Så är det höstkransen som är så fin i mitt huvud men inte riktigt lever upp till det i verkligheten. Jag tänker mig en höst i dess mest färgsprakande prakt…min krans har inte riktigtkommit dit ännu men jag jobbar på det. Kransen till höger har bara blommor i gult en sommaräng med maskrosor, smörblommor och annat gult. Vi får se när jag lekt klart.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes