Dominostickning igen, början.

Så har jag börjat på en ny Dominostickning igen. Jag har ju stickat och virkat blomsterkransar och när jag började med dem köpte jag ett grövre bomullsgarn som jag inte kunde använda till blommor och blad. Nu låg de där och frågade mig vad de skulle bli och så blev det en dominostickning till. I gruppen på Lerkrogen, Brännkyrka hembygdsgård skall vi i höst sticka just Dominostickning så detta är en förövning. Alltid stickupplägg och alltid ojämnt antal maskor och sedan är det bara att sätta igång och sticka räta maskor. Lyfta alltid den första maskan och sticka alltid den sista avig. Minska på varje rätt varv, rätsidan mot dig, där uppläggningstråden hänger åt höger(säkerhetsnålen). Lyft en maska sticka två tillsammans och lyft den lyfta maskan över den ihopstickade. Denna minskning mitt i arbetet gör det lilla mönstret.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes