Början på förkläde.

Som jag visade förra veckan så har jag hittat gardinlängd nummer 4 och kan förvandla även den till förkläden. Vad jag vill nämna är att dessa gardiner inte suttit uppe länge och de har suttit i ett norrfönster. Gardiner som sitter i söderfönster blir både blekta och sköra av solen. Jag har tvättat tyget torkat det så att det är relativt slätt och nu har jag lagt ut det dubbelt för jag skall klippa till de två sista förklädena, nummer 7 och 8 i ordningen blir det.

I will start so write in my very broken English again as I think it is better than Google translation.

I have found the last curtain length and I am going to make it into another two aprons. Note that the curtains has been hanging not for long nor in a south faced window. The sunshine will easily ruin the colour and make the fabric fragile. This time I have washed it and measured it to see if it shrunk. It did not, so now I am going to cut. This will be the number 7 and 8 apron. I have presented them all on the page here earlier during the year.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes