Ny ficka.

Jag fick den här tröjan av min dotter för en tid sedan. Det är inget fel på den men hon hade tröttnat. Jag gillar den för att den har blixtlås, fickor och en kapuschong. Fickorna är tveksamma, de är så små att jag inte ens kan ha min gamla mobil i dem de är för små. Droppen var häromdagen då jag tappade hundgodispåsen i skogen…Jag gick hem och letade efter mörkblått joggingtyg men det fanns inget. Jag hade ett kungsblått som fick duga. Så….klippte jag av fickan (mittenbilden). Sydde en ficka av det blå tyget som jag sen förlängde den gamla fickan med. Det blev perfekt. Inte så snyggt kanske men den syns inte och nu kan jag ha med både mobiltelefon och godispåse till hunden på mina promenader. Allt detta gick extra lätt att göra eftersom vi har en overlockmaskin men det låter sig göras på en vanlig symaskin också man får bara sy några gånger.

This sweater I got from my daughter. It is nothing wrong with it she just got tired of it. I am glad it is perfect for me. It has got a zipper, pockets and a hood that is all I need. It is just that the pockets are not big enough. I cannot even have my cell phone in there they are to small. So I looked for a similar fabric found a royal blue that would do and I made a longer pocket by cutting off the bottom of the old pocket (middle picture) and made a new pocket. I attached it on to the old and had a good sized pocket. I am glad and it does not show from the outside.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes