Väska av jeans/Bag made from old jeans.

Väskan heter Stege och är nu klar så när som på handtag. Visst kan jag sy handtag av gamla jeans men de blir snå snabbt fula så jag får skaffa mera nylonband.                                                                                                       Bild 1 uppifrån visar väskan framifrån. Bild 2 bakifrån. Bild 3 visar väskan och det som skall i den; en A4 mapp, en flaska vin, två visitkortsfodral och en penna. Bild 4 visar väskan med A4 mapp och vin i. Bild 5 visar bakfickorna med visitkortsetuier och penna och slutligen Bild 6 visar fodret i väskan och att där finns en stor ficka.

The bags name is ladder and it is now finished except for the handles. Of course I can make some out of some jeans fabric but they get so worn and ugly. I have to get some nylon band.                                                                     Picture 1. Bag front. Picture 2. Bag back. Picture 3. Shows the bag and what is about to go in it; an A4 folder,a bottle of wine, two cases of business cards, and a pen. Picture 4. the bag with the folder and wine in it. Picture 5. Back pockets with the business cards and the pen. Picture 6. The lining and its big inside pocket.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes