Ännumera jeansbag/And more jeans bag.

Det har blivit så roligt att sy dessa jeansbagar och det är ju så lätt eftersom jag har så många insamlade jeans i olika nyanser. Den övre bilden är framsidan i form av en stiliserad ros. Bild nummer två visar baksidan med ficka och Lee märke. Bild nummer tre visar lite av fodret och den sista bilden visar ficka och Lee märke i detalj. Handtagen är fortfarande bara ditnålade.

It has become such fun to make these bags and it is so easy as I have so many collected jeans in different shades. The top picture shows the front side in form of a stylised rose. Next picture shows the back with a pocket and a Lee label. Picture number three shows the lining and the last picture shows pocket and label in detail.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes