Betongbord/Tabletop of concrete.

Här är mitt betongbord jag gjorde för några år sedan. Det vilar på ett bordstativ av metall från ett annat bord men det fungerar så bra här. Det är alldeles underhållsfritt. Bordskivan har en diameter på 170 cm och är åttkantigt. Eftersom det blev så stort är det svårt att nå saker på bordet så nu har bordet fått en roterande topp som man ofta har i Kina. Det fungerar så att man ställer mat eller annat på den roterande  brickan och plötsligt fungerar bordet jättebra. Den roterande blickan är gjord av plyfa som tål vatten. Den är också lackerad ett antal gånger.

Here is my tabletop of concrete I made some years ago. It is laying on a stand of metal. It is absolutely in no need of maintenance. The tabletop has a diameter of 170 cm and it is an octagon. As it is so big it is hard to reach over the table so I have added a rotation tray on it mad of plyfa that can take rain and weather. And now the table work so well.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes