Julros med bur av armeringsjärn.Christmas rose with cage of armouring iron.

Jag har placerat min Julros, Helle borus niger, intill en sten norr om stenen. Jag har inte så många platser att odla på så jag tyckte det här var en bra plats. Risken med denna plats är att den kan bli överkörd av gräskipparen eller omkullsprungen av hunden, så jag gjorde en bur av arneringsjärn. Kronan på verket är en gardinstångsknopp. Jag tycker det blev nytta med nöje det skyddar blomman och är dekorativ. Jag tycker så mycket om julrosen, den är magisk när den blommar mitt i vintern under snön.

I have placed my Christmas rose, Helle borus niger, north of a rock as I do not have to many places to grow plant on in my garden. The risk with this place is the plant can be overrun by the lawn mower or run over by the dog, so I made a cage for the plant of armouring iron and a curtain top. I like it an it protects the plants and it is a decoration. I like helle borus as it is magic when in blossom in the middle of the winter in the snow.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes