Min arm i gips. My arm in plaster.

Jag har ramlat eller rättare sagt blivit omkullsprungen av min hund och jag landade så olyckligt att min handled gick av. Naturligtvis var det min högra. Jag är högerhänt. Detta medför att jag inte kommer att handarbeta på ett tag och inte heller visa något mer hantverk på ett tag (obestämt) i dagsläget. Men jag publicerar ju nu lite bilder  på och om min trädgård också och det skall jag försöka fortsätta med. Där är det bara fotograferande och lite text och det skall nog gå.

I have been run down by my dog and I fell and broke my wrist. The right one of course as I am right handed. This means I will not be able to publish any handicraft picture for a while and for now I do not know for how long. My garden pictures however I will try to keep going as it is mostly to fotograf and write something. So I will try to do that.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes