Trädgårdshandskar. Garden glows.

Mina bästa trädgårdshandskar. Jag brukar inte använda trädgårdshanskar för jag tycker inte de är bra, men så kom det ett par på posten från amerika. Plötsligt använde jag handskar så gott som alltid. Jag var rädd att förlägga dem och tänkte beställa via internet från amerika men så hittade jag dessa. De är av samma typ,de är stickade och handflatan och undersidans fingrar är doppade i gummi. De bästa trädgårdshandskar jag någonsin haft.

My best garden glows. I do not usually use garden glows because I do not like them but a pair of glows arrived in the mail from Amerika. Suddenly I started to use garden glows more or less always. As I was afraid of losing them I was thinking of ordering an extra pair from Amerika but then I found these. It is the same design, they are knitted and the palm and the palm side of the fingers are dipped in some kind of rubber. They are the best garden glows I ever had.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes