Mitt växthus. My green house.

Det här är mitt lilla växthus som jag köpt på IKEA för ett antal år sedan. Jag använder det mest på våren när plantor skall skolas ut. I år har jag tagit sticklingar på ett antal växter och de har hamnat i växthuset och de får intesivvård där i form av en dusch om dagen extra vattning m.m. Växthusets tak går att öppna för att sänka temperaturen. Hyllplanen går att flytta.

This is my little green house I bought some years ago at IKEA. I  use it mainly in the spring to get my plants ready for the garden. This year I use it mainly for cuttings they need special care, such as showers every day and some extra water. The top of the green house can bee opened in order to lower the temperature. The shelves are movable.

1 kommentar

  • By Ida Österberg, 16 september 2012 @ 12:11

    Hejsan! Jag har ett likadant växthus och har letat överallt i hela Sverige efter ett till men jag kan inte hitta. Kan inte jag få köpa ditt? Har mitt som
    Inredning hemma och det skulle varIa underbart om
    Jag kunde få köpa ditt. Ring eller smsa mig om du skulle vilja sälja det 0761763661 Med vänlig hälsning, Ida Österberg

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes