”Blått” gips. ”Blue” plaster.

Jag var på besiktning … av armen i fredags och jag fick ok så nu är det bara att vänta i ytterligare tre veckor…Jag fick välja färg på bindan på gipset och valde först rött, men jag såg att den var så gul att jag tog blått istället. just nu kan jag ju inte göra mer än så. Några dagar innan min handled gick av pratade jag med en granne som sa något som var sååå fint. Det lät såhär:                 ”lyft ej på framtidens slöja ty den är vävd av barmhärtighet”.

I went for a check up of my wrist last friday and I got an ok, so now I just have to wait for another three weeks. They let me choose the colour of the bandage. First I said red but the red  was to yellow so Ichanged for blue. A couple of days before the accident I was talking with a neighbour who gave me something to think of:                                                                            ”do not lift the veil of the future because it is woven by mercy”.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes