Gjutning forts.Moulding cont.

Olika stadier av gjutningen. Cementen skal ha en filmjölksliknande konsistens. bilden längst ner visar att min stämpel är på plats. Jag signerar det mesta jag gör därför att  det är roligt att veta när jag gjorde det. Stämpeln är gjord av Fimolera och man måste tänka när man gör den, den skall vara spegelvänd. Är vädret torrt och varmt skall man vattna sin gjutning så att torkningen inte går för fort.

Different stages of the moulding. The concrete should have a concistens like youghurt. The last pictrure showing my stamp with my signnature. I do that because it is so nice to know when I did something. The stamp is made of Fimo clay and it has to be mirror reverse. If the weather is sunny and dry it is important to water the concrete to make it dry slowly.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes