Svamp. Mushrooms.

Plocka svamp kan man göra med en arm. Har man dessutom en korg med sig i stället för en påse blir det ännu lättare, korgen står nämligen för sig själv. Så, jag har varit ute i vår lilla skog där jag bor och hittat Trumpetsvamp och två gula Kantareller. Jag behövde inte rensa svampen till det behövs två händer. Vi åt gratinerad svampsmörgås till middag.

To pick mushrooms only one hand is needed. If you have a basket instead of a carrier bag it is even easier, because the basket will stand on its own. So, I have been out in our little woods near where I live and I found Craterellus lutescens. I did not clean the mushrooms afterwards to do that, two hands is needed. We had grilled mushroom sandwiches for dinner.

 

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes