Betongljusstake ”liten”. Concrete candleholder ”small”.

Här är en liten ljusstake. Flaskan jag använde innehöll bara 3 dl vätska och den är inte svensk därav det ovanliga mönstret. När jag fyllt flaskan med betong vibrerar jag den. Det betyder att jag slår den många gånger mot ett underlag för att få bort så många luftbubblor som möjligt. Jag trycker också ned en ljushållare i metall högst upp i betongen.

This is a small candleholder. The bottle contained only 3 dl of liquid. It is not Swedish and has a nice pattern almost as crystal. When the bottle is filled with concret I vibrate it to take as much of the air bubbles out as possible can. It means that I hit the bottle to the ground gently and many many times. At last I put a metall candleholder in the top of the concrete.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes