Nageldekorationer ”mumier”. Naildecorations ”mummies”.

Mitt gips är borttaget och istället har jag fått ett handledsstöd. Det går fortfarande inte att göra så mycket med handen så jag blev målad på istället. Mumier, lite galghumor eller? Jag tittade på Avatar, dottern målade, först bas och sedan vitt. Efter det målades ögondelarna med svart bakgrund. Därefter blev det bandagen och sist ögonprickar, vita sen svarta. Slutligen ett topplack. Det tog ungefär tre timmar och fint blev det!

My plaster has been remowed and instead I have gotten a wrist support. Still I cannot do much with my hand so I was painted on instead. Mummies, kind of fun. I did whatch the movie Avatar, the daughter painted first a base and then white. After that the background for the eyes. The bandages was painted and last the eye dots, white and black. It was finished with a top coat. It took around three hours to do and the result is fantastic an fun.

1 kommentar

  • By Carolyn Rousseau, 30 september 2012 @ 3:32

    I love these! I had to show them to my daughter-in-law …she loves Halloween! Miss you so much!

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes