Dahlia.

Dahliorna som jag köpte mitt i sommaren för tio kronor styck såg halvdöda ut, med de tog sig snabbt och har blommat fint hela sommaren. Nu ska de vinterförvaras. Jag har klippt ner dem till någon centimeter och sedan burit ner dem i mitt pannrum, som inte är pannrum längre och inte heller så varmt. Där skall nu Dahliorna vila över vintern och i vår någon gång när frostrisken är över skall jag ta fram dem och hoppas på ytterligare en säsong med deras blommor.

It is time for the Dhalias wintersleep. I cut them down and put them in my basement and leave them there to sleep for the winter. In the spring when the risk of frost is gone I am going to wake them up again for another season.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes