Börja sy igen. Start to sew again.

Den översta kassen sydde jag för länge sen, den  är så bra i storleken. Den rymmer sex stycken brickpack (mjölk) bredvid varandra. Handtagen är lagom långa så kassen nuddar inte marken. Den har en bra storlek helt enkelt. Bilden under visar bara kassen. Tyget ärvde jag av någon. Inte så snyggt precis, så vad gör man. Jag sydde kassar. De har varit mycket användbara. Den undre bilden visar bara att jag klippt till några kassar igen. Jag använder den gamla kassen som mönster. Nu skall jag se om jag kan sy igen. Fortsättning följer.

I made a very good sized bag some years ago from some fabric I got from someone. It was not a very attractive fabric, so what to do. I made bags to use when I did the daily shopping. It takes six bags of milk which is good. The next picture shows just the bag. Nothing special and the last pictrure show the new fabric I have cut out, using the old bag for mearure. Now I am ready to try to sew again. To be continued…

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes