Flätat av kaffeförpackningar. Plaiting from coffebags.

Jag har sparat kaffeförpackningar en tid och jag har sytt några kassar. Den här gången har jag tänkt att jag skall fläta av materialet. Först klipper jag påsarna till ganska breda remsor som jag sen viker i tre delar, därefter börjar flätningen. Jag har flätat mera på fri hand här men jag inser att jag måste göra det på ett underlag, med nålar som håller remsorna på plats. Jag måste också finna ett lim för att förlänga remsorna så vi får se hur det går. Målet är en liten korg.

I have collected coffee containers and I have made some into bags. This time I have the idea of plaiting with the material. I have cut the material into straps and folded them into three parts and started to plait. I realize I have to use a board of some sort to work on. The goal is to make a small basket.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes