Bouganville.

Detta är min Bouganville som jag har haft i några år. Jag har samma procedur med den varje år. När risken för frost är över tar jag ut den i trädgården. Jag planterar den i en större kruka och placerar den soligt. Då blommar den i gengäld vackert hela sommaren. När hösten kommer och frosten så åker den ner i en mindre kruka och får stå i ett österfönster till nästa vår. Men i år började den inte blomma förrän i slutet av augusti och nu har jag tagit in den igen.

This is my Bouganvill I have had for a couple of years. Usually it spend the summer in my garden full of blossoms and the winter on my windowsill. This summer it did not flower until late August and now it is placed on my windowsill again.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes