En och Buxbom.Juniperus communis and Buxus sempervirens.

Jag har fem enar framför min entre. De har varit fina ända tills efter förra vinter när de blev bruna längst ner. Jag gick till en trädgårdsexpert och frågade vad göra. Jag fick rådet att ta bort alla bruna grenar och njuta av uppstammade enar. Jag vet inte om jag direkt gillar det men eftersom det inte kommer att bryta nya friska grena nedifrån så… planterade jag små Buxbom jag drivit upp från skott. Jag har klätt in det hela i hönsnät för att inte hunden skall gräva för nära. Det skall jag förhoppningsvis ta bort i vår.

In front of my house I have had five Junipers for years. After last winter they had a lot of brown branches. I asked an expert and she said cut them off all of them and enjoy them with stem instead. I did not really …so I planted Buxus in between. I have protected it all with some netting so that the dog can not dig to near.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes