Bergsskrevan.Mountain cleft.

Jag har en bergsskreva i min trädgård där jag planterat ormbunke, hosta, iris och fingerört. Det har växt så fin några år men i år såg jag att det växt över alla bredder. jag bestämde mig för att möblera om lite grann. Jag tog bort hostan och ormbunken, och flyttade dit ett antal irisar. Fingerörten fick vara kvar eftersom den blommar så fint tidigt. För att det inte skulle se för öde ut skakade jag lite frökapslar av sibirisk vallmo över det hela. Nu är det bara att vänta och se.

I have a small mountain cleft in my garden where I have planted hosta and some other plants. It has been so nice for some years but suddenly I saw it has grown far to much and it needed to be rearranged. I took almost all plants away and put irises there instead. I sprinkled some Siberian poppy seeds over it in the end and now I have to wait for spring and see.

1 kommentar

  • By Lee, 11 november 2012 @ 18:23

    It should look so beautiful in the spring. Please follow up with a photo, once the poppies are in full bloom!

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes