Tygkasse. Fabric carrierbag.

Nu har jag tagit fram tyg till fyra nya tygkassar.Det mönstrade tyget var smalt så jag syr på en svart remsa. Mina symaskiner har jag haft inne på service så nu går sömnaden som den dans även overlocken. Jag lippte lite i det svarta tyget men jag har så svårt att öppna saxen, det får vänsterhanden göra hela tiden och då kom jag på att klippa kan overlocken.

Here are material for four new fabric carrier bags. The patterned fabric was not wide enough so I will add some plain black fabric. My sewing machines has been into service so they work very well now. I even use the over lock as my scissors as it is to hard to cut with the scissors still.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes