Liten jeansbag. Small jeans bag.

Jag har sett små väskor/kassar på stan med texten ”rester” eller ”lunch” och tänkte vilken kul ide. Jag gör nåt sånt. Så började jag och väskan/kassen växte fram… Bilden länst ner visar hur jag syr av hörnet på väskan. Det här hörnet blir ca 12 cm och det gör att botten nästan är kvadratisk. Den färdiga väskan kommer på tisdag.

I have seen a lot of nice small bags in town with the text ”lunch” or ”left overs” and I thought it was a lovely idea. I wanted to do something like it. I started to design or more to make the bag because the design is not there when I start. The last picture is showing how I make the corner that makes the bas almost a square. The complete bag I will show on tuesday.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes