Kakfat. Plates for cookies.

kakfatstallrikar 001 kakfatstallrikar 003svartJag är drabbad av kakfatsvågen. Jag köpte ett kit när jag var på symässan senast sen var det bara att gå ut och leta tallrikar. Att leta tallrikar på second hand affärer visade sig vara jätteroligt och jag bestämde mig för dessa en med en enkel svart rand och två med svart motiv. Att borra hål i tallrikarna var inte svårt men det tog lite tid. Därefter återstår att sätta ihop kakfatet. Den övre tallriken är första försöket att borra på, så den skall inte vara med.

I am caught by the wave of making a pyramid of plates for cookies. So I got the stuff needed and started to look for a plates. I found this plate with a simple black brim and another two with a black pattern. The top plate is the plate I tested to drill a hole on.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes