Islykta. Icelantern.

 

islykta frusen islyktan uppifrån islyktor 001 infrysningen islyktor 003 infrysning 1 islyktor 004 infrysningEftersom vi har haft många isdygn måste jag bara göra några islyktor. Jag gjorde dem lite mera noggrant än jag gjort tidigare, jag kokade vattnet. Det gör att lyktorna blir mycket klarare. Jag använder en pyts att gjuta i och en pyts att göra plats för ljuset med. Pytsen inuti är en kapad petflaska som jag fixerade med silvertejp och tyngder ovanpå.

I have made ice-lanterns as we have had so many ice-days. I made them  better than before I boiled the water in order to get them really clear. I have one container for the water and one container inside fore the candle. The container inside is a cut plastic bottle. I use strong tape to fix the inside container and I use a heavy weight to secure it.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes