Dominostickning i blått. Domino knitting in blue.

dominostickning i blått återvinning av blått bomullsgarn 1 återvinning av blått bomullsgarn 2Återbruk av bomullsgarn. Jag fick en påse med garn som innehöll en halvstickad kjol och resten av det ostickade garnet, så … jag repade upp kjolen och nu stickar jag en liten dominofilt av det. Det är samma garn på alla tre bilderna. De mörka är tagna inomhus och den ljusa utomhus men det är samma garn.

This is reuse of a cotton yarn. I got a bag with a half knitted skirt and the left over yarn so I am now using the knitted skirt yarn for a blanket in domino-knitting. The yarn on the pictures are the same but photographed in different places. The dark once I took indoors some time ago and the light I took recently outdoor.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes