Betongljusstake. Candle holder in concrete.

ramlösa 1 ramlösa 2 Ramlösaflaska i sidenklänning är det ett nog poetiskt namn för en banal betongljusstake. Jag är så förtjust i Ramlösaflaskans mönster och att använda den för betong tycker jag är en höjdare. Att sedan få klä den i något tjusigt är ännu roligare. I början tänkte jag glas, som i glasmanschett men det fungerade inte. Siden och fluff går bra tycker jag.

Ramlösa-bottle in a silk-gown  is that not a lovely poetical name for something as banal as a candle-holder of concrete. I think the Ramlösa-bottle pattern is great and to use it for a concrete I think is even greater. To dress it in silk tops it. From the beginning I was thinking glass but it did not work.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes