Målning på betong. Painting on concrete.

betong målad solrosJag har varit på en inspirationsdag i Tyresö och målat på betong. Jag göt alltså inte för det tar tid, jag fick en redan gjuten platta. Jag valde en solros. Så var det bara att börja måla med stöd av två mycket duktiga och inspirerande damer på Villa Elvira. Det var så roligt och jag tycker att resultatet blev bra trots att det inte var det viktigaste.

I have been on an inspiration day painting on concrete.  I did get an already made concrete shape. I did choose a sunflower. I started to paint with the support of two ladies very competent and inspiring at Villa Elvira it was such fun and enjoyed every minute of it and I brought home this lovely sunflower plate in concrete.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes