Kalender. Calendar.

 

minskad kalender  canon 2015 003 minskadcanon 2015 001 minskadI år har jag gjort en mängd kalendrar som jag delat ut bland familjen och vänner. Själva kalendern behöver jag inte längre göra själv den kan man hämta ner men bilderna väljer jag ju själv. Det är ett riktigt roligt arbete. Kungsträdgårdens körsbärsblom och barnens ballongfärd jätteroligt är det. Kalendern har fyra kolumner en för varje familjemedlem, förhoppningsvis är man inte fler än fyra.

I have made or  printed some calendars this year for family and friends. The calendar I do not have to make myself I take it from the net but all the pictures I have to look for among all the pictures from last year. It is great fun because I remember last year, the Cherry blossoms in Kungsträdgården and my children’s balloon trip. The calendar has four columns one for each family member.

2 Comments

  • By Lee, 27 februari 2015 @ 12:47

    Love the personlized calenders! Have recevied one with photos of my dog and her friends. Both usefull for activity planning and beautiful! TX.

  • By Lee, 27 februari 2015 @ 12:48

    Love the personlized calenders! Have recevied one for 2015 with photos of my dog and her friends. Both usefull for activity planning and beautiful! TX.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes